Prof. George Enea

Secția de canotaj de la Clubul Sportiv Școlar Nr.1 București este coordonată de dl. profesor Enea George.

Antrenamentele se desfășoară la baza nautică de pe Lacul Herăstrău ,în perioadele cu etape pe apă și la sala de pregătire fizică ,cu ergometre,când pregătirea se desfășoară în perioada rece,de iarnă.

Sportivii secției de canotaj  au participat ,în competițiile naționale oficiale și locale, după cum urmează:     Campionatul Național de canotaj pe apă și pe ergometru organizat de F.R.de Canotaj ,Campionatul Național Școlar organizat de M .Ed. C. , și competiții municipale locale la nivel de juniori I.-ÎI.-III. și seniori unde au obținut rezultate foarte bune.

Astfel ei au obținut locurile I-III la aceste competiții din care amintim:  Campioni Naționali – Juniori I -Ene Tabita, Funduc Iulia ,Ciurezu Dumitru Valentin ,Iacob Robert, Ciutan Andrei ,Matei Ian . O serie de alți sportivi au ocpat locurile ÎI- și III   la aceste Câmp. Naționale  : Drăgan Gabriela,Oprea Laura,Toma Eduard,Burlan Cătălin, Matei David,Rascu Andrei, Franculescu Tudor, Teleagă Theodor, Dumitrescu Vlad ,Ghioca Ioan, Marcu Alexandru, Anghe Eduard, etc.

Dintre acești juniori au participat și la competiții de seniori unde au obținut numeroase locuri ÎI și III.

O parte dintre sportivii secției de canotaj ,juniori, au fost transferați la cluburi de seniori iar unii au ajuns în loturile naționale de seniori și au obținut rezultate remarcabile : Armasescu Mihaela,Dinu Cristina,Tomoioaga Vasile,Robu Valentin-medalii de aur ,argint și bronz  la  J.Olimpice, C. Mondiale , J.Balcanice