Prof. Cusmir Gheorghe

 

Lucrez cu grupa de performanță ( 10- sportivi) și o grupa de începători ( 18 sportivi) în cadrul secției de atletism a C.S.S nr 1 București, obțînând din anul 2011, cu sportivii pe care îi pregătesc,  un număr de 10 locuri I, 10 locuri ÎI și 8 locuri III la Campionatele Naționale de copii, juniori III sau juniori ÎI. Deasemenea, sportivii pregătiți de mine au obținut un număr foarte mare de medalii la Campionatele Naționale de Zona sau Campionate Municipale.

Sportivi medaliați la Campionate Naționale

 1. Toma Gabriel Florin campion național juniori III în anul 2020 în proba de triplu salt, dublu vicecampion național la triplusalt și două medalii de bronz, în probe de ștafete, în anul 2019, component al lotului național de atletism al României.
 2. Mihai Sami Florin dublu vicecampion național la juniori III în anul 2019 în proba de aruncare a ciocanului și vice campion național în anul 2020 în aceeași proba, component al lotului național de atletism al României.
 3. Tudosa Denisa Nicoleta campioană națională în proba de aruncarea suliței și vicecampiona națională în proba de greutate în anul 2020.
 4. Rojisteanu Gruia, două medalii de bronz în anul 2019 la campionatele naționale de juniori III, în anul 2019, în probele de ștafete 4x100m și 4x400m compoment al lotului național de atletism al României în proba de 200m.
 5. Bira Răzvan Gabriel, două medalii de bronz la campionatele naționale de juniori III, în anul 2019, în probele de ștafete 4x100m și 4x400m.
 6. Moldovan Florin, o medalie de bronz la campionatele naționale în proba de ștafeta 4x100m.

7, Popescu Ștefan Iulian, o medalie de bronz la campionatele naționale în proba de ștafeta 4x400m.

 1. Fejer Sorina Mihaela vicecampiona națională în anul 2020 în proba de triplusalt.
 2. Zamfir Diana Elena loc III la campionatele naționale de copii în proba de aruncare a ciocanului

Alți sportivi cu rezultate sportive bune și foarte bune, pregătiți de mine de a lungul anilor și care acum sunt componenți ai altor cluburi mari bucureștene dar și componenți ai loturilor naționale Tamaduianu Eduard multiplu campion și vicecampion național în proba de aruncare a ciocanului, Andrei Gabriela multiplă campionă și vicecampiona națională în proba de aruncare a ciocanului, Olteanu Ionuț multiplu medaliat la campionate naționale în proba de 400m, Petrea Andrei vicecampion național în proba de săritură în înălțime etc.

Am organizat de a lungul timpului o serii de competiții școlare cum ar fi

 1. Cupa Micului Atlet Școlar în anii 2012 și 2013
 2. Viitorii Campioni ai Romaniei in anii 2018 si 2019
 3. Campionatele Municipale Școlare de copii, juniori III și juniori II.

Am realizat, editat și distribuit revista Sport Activ, o revista a C.S.S.Nr 1 București în care am făcut o scurtă prezentare a fiecărei secții a clubului și a sportivilor merituoși.